RCE Maasmechelen + Video Rocky

Rocky zijn eerste wedstrijd in Maasmechelen, een onboard video gemaakt door Chalmetmotorsport. Verder onder de video nog wat info over de aankomende RCE wedstrijd in Maasmechelen.

Zaterdag en Zondag 10 en 11 augustus is er in Maasmechelen de wedstrijd voor het RCE kampioenschap. Onze 2 cracks komen er aan de start in de Supernational – 2000 klasse……

sized_IMG_2666

Na de bloedhete race van 21 juli in Maasmechelen is het terug tijd voor actie ! De RCE wedstrijd in Maasmechelen waar de Supernationals mee rijden voor de BK punten.
Pas terug uit verlof staat er Chalmetmotorsport (Die de service doet) nog een deftige taak te wachten want de wagen van Rocky heeft serieus in de klappen gedeeld de laatste wedstrijd. Er moet nog het één en ander rechtgetrokken en afgesteld worden aan de Peugeot.
sized_IMG_2408
Hopelijk kan Luc deze wedstrijd eens uitrijden zonder problemen, de cardans waren de afgelopen wedstrijden het zwakke punt van de MG-ZR. We wensen iedereen een mooie wedstrijd toe en wie wil komen supporteren, op 11 augustus zien we jullie graag op de Duivelsberg in Maasmechelen.
Tot dan !

FacebookTwitterGoogle+Delen