Wagen wissel in het team

Door technische problemen aan de wagen van Rocky zal er de komende wedstrijd in Valkenswaard een “wagenwissel” doorgevoerd worden. Rocky zal er aan de start komen met de MG van vader Luc, en Luc zal met de Honda Civic Type R rijden van Christoph Chalmet….

IMG_9470Luc zal de wagen van Christoph Chalmet besturen in Valkenswaard

De motor waar Rocky mee onderweg was de vorige wedstrijden was een motor die op zijn laatste beentjes liep. Tijdens de laatste race moest er na elke heat 1 liter olie bijgedaan worden, dat is abnormaal veel dus…. Hij was amateuristisch in elkaar gestoken met een samenraapsel van versleten onderdelen. De enige goede oplossing was de motor volledig te laten herbouwen, en dat kost meer tijd dan eerst voorzien.
Er waren 2 optie’s : de reservemotor monteren en het risico nemen dat het na 1 ronde gedaan was of de op stal staande Honda Civic Type R van
Christoph Chalmet terug startens klaar maken d.w.z. een zetel en gordel er in en rijden. Het laatste was de minst arbeidsintensieve oplossing en dat is het dus geworden. Vader Luc wil wel eens proeven van iets anders en voor zijn vaderkesdag mag hij de civic eens aan de tand voelen.

sized_BD_BK Maasmechelen 3 maart 533Rocky zal de MG besturen van vader Luc

FacebookTwitterGoogle+Delen